AFRICA

10 motive sa vizitezi Africa de Sud

10 motive sa vizitezi Africa de Sud

Africa de Sud este una dintre cele mai „prietenoase” destinatii turistice si conduce in topul vacantelor pe continentul African. Mai jos, cateva motive care recomanda aceasta destinatie:

  • Costuri reduse pentru o vacanta in Africa de Sud

Cine nu si-ar dori o vacanta la preturi accesibile? In Africa de Sud va puteti permite un sejur de lux si va mai raman bani pentru cumparaturi si alte distractii!

  • Frumusetea naturii

Peisajele Africii de Sud sunt de o frumusete legendara. De la  Table Mountain (Muntele Masa) pana la Fereastra lui Dumnezeu, muntii si padurile sud-africane, zonele de coasta si deserturile va incanta ochii si va bucura sufletul…

  • Servicii la standarde internationale

Fie ca preferati stilul afro-chic sau stilul african autentic, veti gasi foarte usor o camera confortabila de inchiriat, un restaurant cu preparate gustoase si o ambianta placuta in care sa socializati.

  • Turismul de aventura

In acest domeniu Africa de Sud poate fi considerata capitala lumii. Africa de Sud ofera peste 130 de feluri de turism de aventura, de la drumetii pe munte pana la scufundari in cusca printre rechinii albi!

  • Clima prietenoasa

In aceasta tara insorita vremea buna te invita sa petreci cat mai mult timp in aer liber; se poate juca golf tot timpul anului si se pot face plimbari de-a lungul unui litoral de 3000 de kilometri…

  • Natiunea sud africana – natiunea curcubeu

Natiunea-curcubeu respecta orice grup cultural, fie el african sau imigrant. Vino sa intalnesti oameni prietenosi si sa pronunti cateva cuvinte in cele 11 limbi oficiale!

  • Experiente diverse

Poti merge oriunde in Africa de Sud si vei intalni o combinatie vibranta de natura, fauna salbatica, cultura, aventura si traditie. Ai de unde alege!

  • Fauna salbatica

Atentie! Excursiile prin savana pentru a vedea animale salbatice in mediul lor natural creeaza dependenta. La inceput veti dori sa vedeti “the Big Five” (cele 5 mamifere mari: leul, elefantul, bivolul, leopardul, rinocerul), apoi balenele, pinguinii, cainii salbatici, pasarile, carabusii …

  • Lupta pentru libertate

Descoperiti istoria luptei pentru libertate a unei natiuni mergand pe urmele lui Mandela, Hector Pietersonsi multi alti revolutionari renumiti. Veti fi impresionati si inspirati de ideile si viata pe care au avut-o.

  • Turism responsabil

Calatorind prin Africa de Sud veti explora regiuni protejate, veti contribui la proiecte sociale si de conservare a naturii, veti cumpara arta reciclabila si veti proteja mediul.

(525 afisari din care 1 vizite astazi)
Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

AFRICA

More in AFRICA

Dinarobin Beachcomber Mauritius – eleganta tropicala

Adina Luca26/01/2020

REUNION – ghid de vizitare

Adina Luca03/01/2020

TUNISIA – top experiente

Mihai Luca15/11/2018

MADAGASCAR: Ifaty, plaja si baobabi (VI)

Mihai Luca21/12/2016

MADAGASCAR: rezervatia Isalo (V)

Mihai Luca20/12/2016

MADAGASCAR: Ambalavao si Valea Tasaranoro (IV)

Mihai Luca19/12/2016

Vacanta in Madagascar: de la Antsirabe la Fianarantsoa (III)

Mihai Luca18/12/2016

Vacanta in Madagascar: rezervatia Andasibe (II)

Mihai Luca17/12/2016

Vacanta in Madagascar: generalitati si Antananarivo (I)

Mihai Luca14/12/2016