ASIA

Viza pentru Vietnam

Viza pentru Vietnam

Daca doresti sa calatoresti in Vietnam, se poate doar cu viza obtinuta in prealabil de la Ambasada Republicii Socialiste Vietnam din Bucuresti:

Procedura este simpla, si se elibereaza relativ repede. Documentele cerute la Ambasada sunt:

  1. Formular de cerere viza pentru Vietnam , completat in original. Se descarca de AICI.
  2. 2 fotografii  de 3×4
  3. Dovada rezervarii hotelului sau a pachetului turistic de la agentie
  4. Biletul de avion dus-intors
  5. Pasaport valabil pentru cel putin 6 luni la data aplicarii pentru viza
  6. Extras de cont care sa dovedeasca existenta a minimum 1000 USD
  7. Copie dupa cartea de identitate
  8. Taxa de viza ce se plateste cash la ambasada, 45 EUR pentru single entry visa si 65 EUR pentru viza cu multiple intrari

Dupa depunerea documentelor la consulat, procesarea dureaza in jur de o saptamana.

Chiar daca oficial se solicita prezenta fizica a fiecarui solicitant, pentru familii este suficient un reprezentant.

Daca scopul calatoriei nu este unul turistic ci medical, profesional, educational sau altele, pe langa cerintele enumerate mai sus se va solicita si aprobarea emisa de catre Departamentul de Emigrare din Vietnam. Ambasada din Bucuresti va emite viza pentru Vietnam doar in baza acestei pre-aprobari.

(933 afisari din care 1 vizite astazi)
Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

ASIA

More in ASIA