About

Bine v-am gasit!

Agentia de turism touroperatoare TRAVELSMARTINFO SRL s-a nascut din pasiune. Pasiunea de a cunoaste lumea si de arata ca se pot acumula experiente de neuitat calatorind intr-un mod original.

Intial Travelsmartinfo a fost un blog de turism in care am impartasit (si unde voi continua sa impartasesc) experientele proprii traite in diverse calatorii, sfaturi si actiuni de promovare turistica sau de marketing. In timp lucrurile au evoluat normal, pastrand un trend ascendend, si pentru ca mare parte din cei care ma urmareau virtual in calatoriile mele isi doreau ulterior ca si ei sa participe la astfel de programe, infiintarea unei agentii de turism touroperatoare a venit ca o completare a ceea ce faceam pana cum.

Cu toate ca profesia mea de baza apartine lumii dure a economiei si finantelor, avand o experienta de peste 15 ani in multinationale din domeniul consultantei BIG 4, financiar si project management, in ultimii 10 ani pasiunea pentru turism a prevalat. Faptul ca pe parcursul acestor ani am vizitat 85 sau 95 de tari nu are importanta. Nu le mai numar. Ceea ce conteaza sunt experientele adunate si trairile care raman cu noi.

Nu sunt nici scriitor, nici critic, nici analist si nici nu am planuri de a deveni vreunul. Sunt doar o persoana careia ii place sa calatoreasca si care a facut acest lucru intens in ultimii 18 ani. Am văzut si cunoscut multe locuri si multi oameni si am invatat despre obiceiurile si traditiile lor. Am mancat mancaruri normale dar am incercat si lucruri care pareau iesite din comun. Am calatorit cu majoritatea mijloacelor de transport.  Am vizitat si stat in hoteluri in mai toate condiţiile, am experimentat zeci de camere, hoteluri, pensiuni, apartamente …… si mi-a placut. Nu exista un loc in care sa regret ca am fost.

Va astept si pe voi sa-mi impartasiti experientele voastre si de ce nu sa facem echipa catre noi destinatii!

Astept si povestile voastre. Fiecare poveste este unica! Obisnuiti-va sa impartasiti experientele cu altii! O puteti face folosind sectiunile de „COMENTARII” de la sfarsitul fiecarui articol sau prin meniul CONTACT aici.

De asemenea, pot fi contactat si pe pagina mea de FACEBOOK si LINKEDIN.

Email: mihai.luca@travelsmartinfo.ro sau contact@travelsmartinfo.ro

Happy travel!

S.C. TRAVELSMARTINFO SRL

Sediul social: Voluntari, Str Constelatiei nr. 5, camera 2, Ilfov, cod postal 077191

CUI: 39120428 • ORC: J23/1421/2018 • Capital social: 200 LEI

Licenta nr: 475/08.01.2019 • Certificat Manager nr: 161906/27.04.2018 | Titular – Mihai Luca

Polita de asigurare CITY INSURANCE Seria BN nr. 992 din 10.12.2018

Notificare ANSPDC nr. 14858/2018 in vederea inregistrarii ca operator de date cu caracter personal

(2.665 afisari din care 1 vizite astazi)
Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.