About

Bine v-am gasit!

Sunt Mihai Luca, de formatie si profesie economist-finante si am o experienta de peste 15 ani in multinationale din domeniul consultantei BIG 4, financiar si project management.

Ca am vizitat 70 sau 75 de tari nu are importanta. Nu le mai numar. Ceea ce conteaza sunt experientele adunate si trairile care raman cu noi.

Nu sunt nici scriitor, nici critic, nici analist si nici nu am planuri de a deveni vreunul. Sunt doar o persoana careia ii place sa calatoreasca si care a facut acest lucru intens in ultimii 16 ani. Am văzut si cunoscut multe locuri si multi oameni si am invatat despre obiceiurile si traditiile lor. Am mancat mancaruri normale dar am incercat si lucruri care pareau iesite din comun. Am calatorit cu majoritatea mijloacelor de transport.  Am vizitat si stat in hoteluri in mai toate condiţiile, am experimentat zeci de camere, hoteluri, pensiuni, apartamente …… si mi-a placut. Nu exista un loc in care sa regret ca am fost.

Ceea ce vreau de asemenea sa ajut prin acest site este sa conving lumea ca daca vrea sa ajunga intr-o destinatie, este posibil. Nu trebuie sa fii bogat sa vezi Peru, Mexic, China sau superbele savane din Africa. Trebuie un pic de planificare, eficienta si informare. Acest lucru mie imi vine natural, poate si ca un ”defect” profesional, fiind condus de familia de cuvinte din care face parte ”eficienta”.

Totodata, imi doresc sa aduc ceva nou atat ca si destinatii cat si ca forma de prezentare. Am sa povestesc  despre locuri si voi impartasi experiente pe care de multe ori nu le gasiti in ghidurile de turism. Mai mult decât atât, unii dintre prietenii mei au poveşti similare din alte parti ale Pamantului, la fel de interesante pe care le voi împartasi cu voi.

Astept si povestile voastre. Fiecare poveste este unica! Obisnuiti-va sa impartasiti experientele cu altii! O puteti face folosind sectiunile de „COMENTARII” de la sfarsitul fiecarui articol sau prin meniul CONTACT aici.

De asemenea, pot fi contactat si pe pagina mea de FACEBOOK si LINKEDIN.

In incheiere as vrea sa amintesc o zicala: ce rost are sa calatoresti daca nu ai cui sa povestesti!

Happy travel!

 

(1.855 afisari din care 1 vizite astazi)
Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.