About

Bine v-am gasit!

Agentia de turism touroperatoare TRAVELSMARTINFO s-a nascut din pasiune. Pasiunea de a cunoaste lumea si de-a arata faptul ca se pot acumula experiente de neuitat calatorind intr-un mod original.

Intial, Travelsmartinfo a fost un blog de turism unde am impartasit (si prin care voi continua sa impartasesc) experientele proprii traite in diverse calatorii, sfaturi si proiecte de promovare turistica sau de marketing. In timp lucrurile au evoluat pe un fagas normal, pastrand un trend ascendend, si pentru ca mare parte din cei care ma urmareau virtual in calatoriile mele isi doreau ulterior ca si ei sa participe la astfel de programe, infiintarea unei agentii de turism touroperatoare a venit ca o completare a ceea ce facusem prin blog.

Cu toate ca profesia mea de baza apartine lumii economiei si finantelor, avand o experienta de peste 15 ani in multinationale din domeniul consultantei BIG 4, financiar si project management, in ultimii 10 ani pasiunea pentru turism a prevalat. Faptul ca pe parcursul acestor ani am vizitat 95 sau 105 de tari nu are importanta. Nu le mai numar. Ceea ce conteaza sunt experientele adunate si trairile care raman cu noi dupa intoarcerea acasa.

Nu sunt nici scriitor, nici critic sau analist, si nici nu am planuri de a deveni vreunul. Sunt doar o persoana careia ii place sa calatoreasca si care a facut acest lucru intens in ultimii 20 ani. Am văzut si cunoscut multe locuri si multi oameni si am invatat despre obiceiurile si traditiile lor. Am experimentat mancaruri normale, traditionale ale locurilor vizitate dar am incercat si lucruri care pareau iesite din comun. Am calatorit cu majoritatea mijloacelor de transport.  Am vizitat si am fost cazat in mai toate condiţiile, am experimentat zeci de camere, hoteluri, pensiuni, apartamente …… si mi-a placut. Nu exista un loc in care sa regret ca am fost.

Va astept si pe voi sa-mi impartasiti experientele voastre si de ce nu sa facem echipa, in calatorii de grup sau individuale, catre noi destinatii!

Astept si povestile voastre. Fiecare poveste este unica! Obisnuiti-va sa impartasiti experientele cu altii! O puteti face folosind sectiunile de „COMENTARII” de la sfarsitul fiecarui articol/program turistic sau prin meniul CONTACT aici.

De asemenea, pot fi contactat si pe pagina mea de FACEBOOK si LINKEDIN.

Email: mihai.luca@travelsmartinfo.ro sau contact@travelsmartinfo.ro

Happy travel!

S.C. TRAVELSMARTINFO SRL

Sediul social: Voluntari, Str Constelatiei nr. 5, camera 2, Ilfov, cod postal 077191

CUI: 39120428 • ORC: J23/1421/2018 • Capital social: 25.000 LEI

Licenta nr: 475/08.01.2019 • Certificat Manager nr: 161906/27.04.2018 | Titular – Mihai Luca

Polita de asigurare CITY INSURANCE Seria BN nr. 1495 din 10.12.2019

Notificare ANSPDC nr. 14858/2018 in vederea inregistrarii ca operator de date cu caracter personal

(2.919 afisari din care 1 vizite astazi)
Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.