Cum a inceput TravelSmartInfo?

Travelsmartinfo s-a nascut din pasiune. Pasiunea de a calatori, de a cunoaste lumea si de a impartasi experiente de neuitat adunate de prin cele mai indepartate colturi ale lumii. La inceput, Travelsmartinfo a fost un blog de calatorii unde am facut cunoscute locurile minunate pe care le-am vazut in cele peste 95 de tari vizitate pe parcursul a peste 15 ani de calatorii si promovare destinatii turistice.
Numele Travel + Smart + Info este sugestiv pentru scopul initial al proiectului, respectiv: informatii si idei de calatorie despre destinatii originale, pe care oricine le poate vizita chiar avand un buget moderat dar folosit cu intelepciune.

Latest News

    No posts were found.

Top
ADRIA AIRWAYS la Bucuresti - TRAVELSMARTINFO.RO
fade
10975
post-template-default,single,single-post,postid-10975,single-format-standard,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,voyage-ver-2.0,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
TRAVELSMARTINFO.RO / UTIL  / ADRIA AIRWAYS la Bucuresti
27 feb.

ADRIA AIRWAYS la Bucuresti

Adria Airways revine din aceasta primavara pe Aeroportul Henri Coanda. Trebuie mentionat faptul ca Adria Airways a mai operat acest zbor direct Ljubljana-București dar a renuntat la el in luna August 2009.

Cursele regulate Bucuresti-Ljubljana vor demara din data de 25 Martie si vor avea o frecventa de patru ori pe saptamana. Preturile la bilete pentru Ljubljana-Bucuresti pornesc de la 169 de euro, dus-intors. Ofertele pentru un singur sens de zbor pleaca de la 129 de euro.

Orarul de zbor: luni, marti, joi, duminica

  • Dus: zborul JP314 //  LJU 12:05 – 14:55 OTP  
  • Intors: JP315 //  OTP 15:25 – 16:30 LJU

Revenirea in Bucuresti este parte a unui program de extindere, Adria Airways lansand sapte noi destinatii: Dusseldorf, Hamburg, Geneva, Brac, Dubrovnik si Sofia.

Adria Airways este compania nationala a Sloveniei, detinuta in totalitate de compania germana de investitii 4K Invest si are o flota de 13 avioane (3 Airbus A319 si 10 Canada Air Regional Jet). Operatorul sloven este membru al Star Alliance din anul 2004.

Happy travel!

Mihai Luca

No Comments

Leave a Reply: