UTIL

Africa si Romania – eveniment

Africa si Romania – eveniment

Africa si Romania de Ziua Africii … Africa la noi acasa. O sansa de a intalni aici aceasta diversitate culturala.

TRAVELSMARTINFO.RO fiind bun prieten cu Misiunile Diplomatice Africane acreditate in Romania si cunoscand acest teritoriu, consider ca un asemenea eveniment care ne aduce Africa aproape nu poate fi ratat:

Cine: GRUPUL MISIUNILOR DIPLOMATICE SI CONSULARE AFRICANE ACREDITATE IN ROMANIA

Unde: BIBLIOTECA NATIONALA

Cand: 22 mai 2017, intre orele 12 si 14

Despre: “ZIUA AFRICII” cu tema :”Africa si Romania”

Vom experimenta despre: AFRICA DE SUD, ALGERIA, ANGOLA, EGIPT, GHANA, LIBIA, MADAGASCAR, MAROC , NIGERIA, R.D.CONGO, SUDAN, TUNISIA

Acest eveniment va pune in valoare importanta strategica a Africii la nivel international si excelenta cooperare dintre acest continent si Romania.

Cu aceasta ocazie va fi organizata o expozitie de costume traditionale, covoare si alte obiecte, precum si o prezentare a gastronomiei specifice celor 12 tari participante: AFRICA DE SUD, ALGERIA, ANGOLA, EGIPT, GHANA, LIBIA, MADAGASCAR, MAROC , NIGERIA, R.D.CONGO, SUDAN, TUNISIA

Am avut sansa de a cunoaste peste 9 tari de pe acest continent, experiente din care au rezultat mai mult de 30 de povesti. Cateva dintre acestea le puteti accesa aici: Kenya, Tanzania, Zanzibar, Egipt, Africa de Sud, Maroc. Atat cei care au avut sansa cat si cei care nu au vizitat inca macar o particica din Africa, evenimentul are o valoare adaugata pentru ambele „tabere”.

(243 afisari din care 1 vizite astazi)
Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

UTIL

More in UTIL