Cum a inceput TravelSmartInfo?

Travelsmartinfo s-a nascut din pasiune. Pasiunea de a calatori, de a cunoaste lumea si de a impartasi experiente de neuitat adunate de prin cele mai indepartate colturi ale lumii. La inceput, Travelsmartinfo a fost un blog de calatorii unde am facut cunoscute locurile minunate pe care le-am vazut in cele peste 95 de tari vizitate pe parcursul a peste 15 ani de calatorii si promovare destinatii turistice.
Numele Travel + Smart + Info este sugestiv pentru scopul initial al proiectului, respectiv: informatii si idei de calatorie despre destinatii originale, pe care oricine le poate vizita chiar avand un buget moderat dar folosit cu intelepciune.

Latest News

    No posts were found.

Top
Blue Air, 24% reducere timp de 24 de ore – TRAVELSMARTINFO.RO
fade
15526
post-template-default,single,single-post,postid-15526,single-format-standard,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,voyage-ver-2.0,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
TRAVELSMARTINFO.RO / UTIL  / Blue Air, 24% reducere timp de 24 de ore
22 iul.

Blue Air, 24% reducere timp de 24 de ore

Timp de 24 de ore, cu Blue Air aveti reduceri de 24% la zborurile selectate!

PROMO Blue Air: 24 de ore cu reducere de 24% pe rutele de mai jos.

Perioada campaniei: 22 iulie 2020, 00:00 – 23:59

Date de calatorie: 22 iulie 2020 – 27 martie 2021.

Azi, 22 Iulie 2020 puteti alege dintre cele 35 de destinatii si peste 7000 de zboruri selectate din Programul de vara 2020, dar si din Programul de iarna 2020 – 2021 operate de catre Blue Air!

Campania norocoasa are loc miercuri, 22 iulie 2020. Promotia este valabila pentru zboruri cu date de calatorie intre 22 iulie 2020 si 27 martie 2021, pe rutele selectate (dus-intors):

Larnaca-Salonic Lyon-Bucuresti
Iasi-Torino Bucuresti-P. de Mallorca
Bruxelles-Iasi Hamburg-Bucuresti
Bacau-Roma Bucuresti-Dublin
Bacau-Milano Sibiu-Stuttgart
Bucuresti-Nisa Napoli-Torino
Iasi-Koln Iasi-Londra
Bucuresti-Liverpool Bucuresti-Valencia
Bucuresti-Helsinki Bucuresti-Koln
Bacau-Bruxelles Bucuresti-Bruxelles
Bucuresti-Florenta Bucuresti-Londra
Cluj-Bucuresti Bucuresti-Malaga
Iasi-Munchen Bucuresti-Paris
Bucuresti-Napoli Paris-Iasi
Bucuresti-Milano Iasi-Bucuresti
Bucuresti-Oslo Bucuresti-Stokholm
Oradea-Bucuresti Bucuresti-Timisoara
Bucuresti-Tel Aviv Bucuresti-Amsterdam
Larnaca-Atena

 

Despre Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriană romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, cu un model de business bazat pe reducerea complexitatii, respectiv Low Cost – Low Complexity si cu abordare centrata pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipa formata din peste 1.000 de profesionisti, pasionati de aviatie, Blue Air are un istoric impecabil in siguranta zborului. Compania opereaza avioane tip Boeing 737.

In cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri si a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de catre International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membra cu drepturi depline IATA.

Mihai Luca

Nu sunt comentarii

Scrie-ne comentariul tau: