CIRCUITE

California si 3 insule din Hawaii. Plecari oricand.

California si 3 insule din Hawaii. Plecari oricand.

Un circuit in California si Hawaii, cu scurte opriri in cele doua metropole Californiene: Los Angeles si San Francisco.

ZIUA 1: BUCURESTI – SAN FRANCISCO

Intalnire in Aeroportul pentru imbarcare pe cursa Austrian Airlines OS 768 cu destinatia Los Angeles. Odata ajunsi in Los Angeles, vom lua zborul AS 1923 cu destinatia San Francisco. Sosire pe aeroportul din San Francisco la ora 17.50, aceeasi zi. Transfer de la aeroport la hotel in San Francisco. Timp liber la dispozitie. Cazare în San Francisco.

 ZIUA 2: SAN FRRANCISCO

Dimineata vom lua  micul dejun, dupa care vom porni in Turul panoramic de oraș. Punctele esentiale pe care le vom vizita sunt:    Union Square, kilometrul zero al orasului – piata publica cu hoteluri si zone de shopping, precum si locul in care sunt expozitii ale artistilor plastici; Golden Gate Park; Fisherman’s Wharf – zona docurilor si care in ultimii ani a fost transformata in zona de promenada si recreere. Este o zona plina de restaurante si magazine, muzee, existand multe optiune de petrecere a timpului liber.

Nu poti spune ca ai fost in San Francisco fara a vizita si vestita inchisoare de pe insula Alcatraz; China Town, o pata de culoare plina cu magazine si restaurante asiatice, una dintre cele mai aglomerate zone ale orasului; Centrul financiar, cu aglomeratia de zgaraie nori; Muzeul Maritim si Exploratorium, un muzeu interactive cu demonstratii live asupra unor fenomene fizice – sunet, lumina.

Dupa masa vom experimenta plimbarea cu tramvaiul istoric, pe langa Russian Hill catre Fisherman’s Wharf si pe langa celebra strada Lombard. Cazare în San Francisco.

SAN FRANCISO

 ZIUA 3: SAN FRANCISCO

Dupa mic dejun., vă propunem o excursie opțională la Napa Valley, pentru degustari de vinuri. Cazare în San Francisco.

ZIUA 4: SAN FRANCISCO – HONOLULU

Dupa mic dejun, vom fi transferati la aeroport pentru imbarcare pe zborul Hawaiian Airlines HA 11 la ora 9.10 catre Honolulu, capitala statului Hawaii si a Insulei Oahu.  Ajungem in Honolulu la 11.45. Transfer la hotel si timp liber. Cazare in Oahu.

ZIUA 5 – 6 – 7: INSULA OAHU, HAWAII

Vom petrece trei zile pe insula Oahu, cu multiple optiune de vizitare, activitati recreative, hiking sau pur si simplu, plimbari pe frumoasele plaje ale insulei. Mai jos, cateva din optiunile de care ne vom bucura in cele trei zile: Honolulu Museum of Art, Pacific Aviation Museum Pearl Harbour, Polynesian Cultural Center, Kualoa Ranch, Lanikai Beach, Hanauma Bay, Makapu’u Beach, Kailua Beach Park, Waimea Bay, Waimea Valley, Sunset Beach, Waikiki Beach .

Vom avea grija sa ne bucuram de un rasarit de soare pe ocean si, cu certitudine, nu vom rata niciun apus epic pe plajele exotice unde ne vom afla in fiecare seara, savurand un cocktail sau o limonada fresh si incercand sa luam cu noi, prin fotografii, acele momente unice. Cazare trei nopti in Oahu.

ZIUA 8 – 9 – 10: INSULA KAUAI

Dis de dimineata suntem transferati la aeroport in Honolulu pentru imbarcare pe zborul HA 183 la ora 8.54 catre Lihue, capitala Insulei KAUAI. Zborul dureaza 40 de minute.

Urmatoarele trei zile le vom petrece pe insula Kauai, avand si aici, multiple optiuni de petrecere a timpului in cel mai placut si original mod. Amintim doar cateva optiuni de vizitare, recreere si plaje: Na Pali Coast State Park, Polihale State Park, Hanaley Bay,  Secret Beach, Tunnel’s Beach, Ke’e Beach, Kalapaki Beach, Shipwreck Beach. Cazare in Kauai 3 nopti.

ZIUA 11 – 12 – 13 – 14: INSULA MAUI

Dimineata dupa micul dejun suntem transferati la aeroport in Lihue pentru imbarcare pe zborul HA 508 catre Kahului, capitala Insulei MAUI. Zborul dureaza o ora.

Urmeaza trei zile pe insula Maui, renumita prin plajele sale. Amintim doar cateva optiuni de vizitare, recreere si plaje: Makena Beach, Kamaole Beach Park, Kaanapali Beach, Red Sand Beach, Wailua Falls, Kanaha Beach Park si multe alte optiuni de drumetii, plaja si experiente culinare. Cazare pe insula Maui 4 nopti.

MAUI - HAWAII

ZIUA 15: MAUI – LOS ANGELES

Dupa ce servim micul dejun, vom fi transferati la aeroport pentru zborul HA 34 de la ora 13.25 catre Los Angeles. Ajungem in Los Angeles, seara la ora 21.35. Cazare Los Angeles.

ZIUA 16: LOS ANGELES

Mic dejun. Timp liber pentru shopping. Cazare Los Angeles.

LOS ANGELES

ZIUA 17: LOS ANGELES – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul LH 453 de la ora 17.15 catre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni a doua zi la ora 18.10.

Informatii si rezervari:

Pentru rezervari si inscrieri, ne puteti contacta pe adresa de email contact@travelsmartinfo.ro sau la telefon: +40 725 432 749.

Preturi, incepand de la:

  Categ. superior 4*(EUR)
4-5 pax

2.600

6-7 pax

2.450

8-10 pax

2.400

Preturile pot varia in functie de categoria de cazare aleasa si de disponibilitatile la momentul cazarii.

Pretul include

  • Toate serviciile si intrarile mentionate in program
  • Toate transferurile
  • Breakfast in fiecare zi
  • Cazare la hotelurile specificate sau echivalent, in aceleasi conditii de calitate si categorie

Prețul nu include:

  • Asigurarea medicală/storno
  • Consumul din mini bar de la hotel
  • Bauturile in timpul pranzului si cinei
  • Tips pt ghizi locali și șoferi (circa 3 usd/zi/)
  • Biletul de avion international + 4 zboruri interne. Pret informativ transport, 1.200 EUR.

Informatii:

Travelsmartinfo.ro este agentie de turism touroperatoare si se adreseaza iubitorilor de experiente si destinatii de calatorie originale. Prezentul circuit ofera celor pasionati de aventura sansa de a cunoaste aceasta destinatie. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne trimiteti opinia Dvs prin formularul de contact sau la adresa de email contact@travelsmartinfo.ro.

(598 afisari din care 1 vizite astazi)
Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in CIRCUITE