DESTINATII

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru

Da, Muntenegru are si plaje nu doar munti si sunt superbe!

Litoralul din Muntenegru este un adevărat paradis avand golfuri pitoreşti, plaje superbe şi peisaje pe măsură, o destinaţie perfectă de vacanţă. Pentru o inspiraţie de vacanta, iată care sunt considerate cele mai frumoase plaje din Muntenegru.

PLAJA SVETI STEFAN

Insula Sveti Stefan este legată de ţărm printr-un istm, iar plaja cu nisip fin reprezintă locul perfectă pentru relaxare si odihna. Frumuseţea locului este sporită de casele construite din piatră albă, în constrast cu acoperişurile de ţiglă roşie, fiind una dintre cele mai apreciate destinaţii turistice din Muntenegru.

 

muntenegru 2

PLAJA SAINT NIKOLA

Insula Saint Nikola este destul de izolată, fiind o destinatie perfectă pentru cei care visează la o oază de linişte si pace, departe de lumea dezlănţuită. Cele trei plaje de pe Saint Nikola sunt îngrijite, formate din nisip şi pietricele şi bogate în vegetaţie. Însă la cele mai frumoase plaje, situate înspre partea de sud a insulei, se poate ajunge numai cu barca. Merita efortul!

muntenegru 3

PLAJA JAZ

Plaja Jaz, de langa oraşul Budva, este considerată una dintre cele mai frumoase plaje de pe coasta Mării Adriatice, avand o lungime de peste un kilometru. Aici a fost amplasat un camping cu o capacitate de 2.000 de locuri, locul fiind renumit şi pentru concertele de calitate care se organzează aici. Chiar dacă plaja are pietre, odata ce ai inrat in apa, fundul mării este catifelat şi apa incredibil de limpede.

muntenegru 4

PLAJA MOGREN

Această plajă este, de fapt, formată din două bucăţi mai mici de teren, care comunică printr-un tunel. Nisipul are o tentă aurie şi este foarte fin, iar despre calitatea acestei plaje vorbeşte şi trofeul „Steagul Albastru“, primit pentru serviciile de curăţenie şi securitate deosebite. Plaja şi-a primit numele de la cel al marinarului spaniol Morgini, care a rămas aici după ce a naufragiat.

muntenegru 5

PLAJELE DIN PENISULA LUŠTICA

De­-a lungul coastei peninsulei Luštica se înşiră mai multe plaje nu foarte aglomerate. Dobreč este renumită ca plaja cu cea mai curată apă din Muntenegru, la Plava Špilja (Grota Albastră) se poate ajunge cu barca, iar la sud de oraşul Radovići se află plaja Pržno (foto jos), una dintre cele mai frumoase plaje din Muntenegru.

muntenegru 6

 

(2.597 afisari din care 1 vizite astazi)
Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in DESTINATII