DESTINATII

Circuit Sankt Petersburg, Campionatul Mondial de Fotbal: 20-24.06.2018

Circuit Sankt Petersburg, Campionatul Mondial de Fotbal: 20-24.06.2018

Sankt Petersburg este in topul celor mai complexe orase de vizitat avand o oferta turistica bogata. De la istoria mareata si capodoperele arhitectonice lasate de Tarii Imperiului Rus, plimbarile pe bulevardele care au facut ca multa lume sa numeasca acest oras „Parisul nordului” si pana la experimentarea noptilor polare, Sankt Petersburg se afla pe agenda oricarui turist.

In anul 2018 orasul este gazda catorva meciuri din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal, o buna oportunitate pentru a imbina sportul cu arta, istoria si cultura. Circuitul de mai jos va propune cinci zile bogate in evenimente si obiective de vizitat si bineinteles o seara cu fotbal.

Ziua 1:

Intalnire pe aeroportul Otopeni cu insotitorul de grup si imbarcare la ora 6.15 pe cursa LH 1657. Sosire la ora 15.40 pe aeroportul international Pulkovo din Sankt Petersburg. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel pentru cazare.

Ziua 2:

Mic dejun. 

Activitati optionale: Azi vom incepe sa cunoastem metropola cu un tour de oras care va include Catedrala Isaac, Catedrala Kazan si Catedrala Sf Petru si Pavel – ridicata pe locul unei fortarete, aici fiind si necropola a numerosi Tari, ultimul inmormantat aici fiind Nicolae al II-lea. Urmeaza o deplasare in afara orasului pentru a vizita Palatul Peterhof (Palatul de Vara) numit si Versailles-ul rusescCazare la hotel.

Ziua 3:

Mic dejun.

Activitati optionale: vom incepe ziua cu o vizita la Muzeul de Stat al Rusiei, ne vom continua apoi traseul pe renumitul bulevard Nevski Prospect, vom opri in Parcul Campul lui Marte si apoi pe langa statuia Calaretului de Bronz. Dupa masa ne vom indrepta catre localitate Tsarskoye Selo. Asezarea este renumita deoarece aici se  se afla Palatul Ecaterinei cea Mare si tot aici a studiat renumitul scriitor Alexander Pushkin. In palat vom avea ocazia sa admiram renumita camera din chihlimbar.

Activitati optionale: Participare la meciul de fotbal.

Cazare la hotel

Ziua 4:

Mic dejun la hotel. 

Activitati optionale: Deoarece un oras asezat pe ape il cunosti cel mai bine de pe apa, dupa micul dejun va propunem o croaziera pe Fluviul Neva si pe canalele sale pentru a cunoaste si din aceasta perspectiva orasul. Urmeaza sa ne indreptam apoi catre Piata Palatului pentru a incepe vizita la Palatul de Iarna care adaposteste si renumitul Muzeu Ermitaj.

Cazare la hotel.

Ziua 5:

Mic dejun la hotel. Dupa micul dejun vom avea timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi iar apoi vom fi transferati catre aeroport pentru zborul OS 612 catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 22.50.

Pretul pentru un grup de 15-20 persoane este de 975 EUR si include:

  • transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Sankt Petersburg si retur
  • transferuri locale
  • insotitor de grup
  • 4 nopti cazare cu mic dejun la Nevsky Hotel Art Hall 3*

Nu sunt incluse:

  • taxele de aeroport, 165 UER
  • activitatile optionale precizate in program, biletele de intrare la obiective, ghizii si transportul local, 195 EUR
  • taxa de viza, 50 USD
  • bilet participare meci de fotbal

Informatii
Travelsmartinfo.ro nu este agentie de turism ci un portal – blog in care sunt descrise si se recomanda experiente de calatorie originale. Acest circuit este organizat si operat prin Epcot Travel SRL Focsani.

(112 afisari din care 1 vizite astazi)
Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

DESTINATII

More in DESTINATII