UTIL

DERTOUR, parte a unei familii si mai mari

DERTOUR, parte a unei familii si mai mari

Grupul german DER Touristik, parte a REWE Group, reprezentat pe plan local de DERTOUR Romania, isi consolideaza pozitia pe piata europeana de turism, prin achizitia Turoperatorului elvetian Kuoni Travel Holding Ltd.

Prin aceasta preluare, DER Touristik, in prezent al doilea cel mai mare turoperator german, va inregistra cresteri ale volumui de vanzari de la 4,9 Miliarde Euro la cca 7 Miliarde Euro pe an, precumsi un numar total de 7,7 milioane de clienti. DER Touristik va avea o pozitie frunstasa pe pietele turistice din Germania, Elvetia, Austria , Marea Britanie, Scandinavia, Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria.

Kuoni Travel, infiintat inca din anul 1906, reprezinta un brand important in turismul international si este cunoscut prin diversele sale branduri ca un specialist pe diferite categorii de produs precum:  Premium si Premium City Breaks, destinatii estivale si exotice, sejururi personalizate, iar la acestea adaugandu-se si segmentele de nisa de tip Golf si Scuba Diving. Kuoni detine propria linie aeriana Novair cat si propriul hotel, Playitas in Fuertaventura. In 2014 Kuoni Travel a avut o cifra de afaceri de 2 miliarde de EUR si circa 1,5 milioane de turisti au beneficiat de serviciile sale.

DER Touristik are astfel un portofoliu remarcabil de branduri turistice pe piata europeana. Alaturi de marci international consacrate, precum ITS, Jahn Reisen, Travelix, Dertour, Meier’s Weltreisen, ADAC Reisen, ITS Coop Travel si ITS Billa, Exim Tours, canalele de distributie DER Reisebuero, Derpart, der.com si FCm Travel Solution, precum si prin brandurile hoteliere Iti hotel, Club Calinera si Primasol, se adauga Kuoni, Apollo ( Scandinavia) si numerosi alti specialisti. Astfel se unesc doua dintre cele mai experimentate si de succes companii de turism europene, DER Touristik si Kuoni.

Aceasta consolidare a volumului se va traduce in avantaje competitive pe plan international la nivel de contractare a serviciilor la sol si de transport aerian, in asistenta turistica acordata clientilor in destinatie, dar si in folosirea comuna a unei structuri IT internationale, beneficii de care se vor bucura si clientii romani.

(183 afisari din care 1 vizite astazi)
Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

UTIL

More in UTIL