CARAIBE

Hotelul zilei – MELIA VARADERO Cuba

Hotelul zilei – MELIA VARADERO Cuba

DSC_4089

Hotelul Melia Varadero Cuba este un hotel de 4 stele asezat pe una dintre cele mai albe si turquoise plaje din Cuba, Varadero.

Avand forma unei stele de mare cu 6 brate, hotelul Melia Varadero are o priveliste de vis asupra unei plaje de 3 km.

Hotelul Melia Varadero Cuba se integreaza armonios in peisajul de gradini tropicale si ofera prin zona de piscine, cu bazine speciale pentru copii, jacuzzi, terasa pentru plaja si pool-bar (sezlonguri, umbrele, prosoape si pe plaja fara costuri suplimentare) premisele unui concediu perfect.

DSC_3945

Cele 490 de camere sunt dispuse in forma de stea intr-o cladire de 6 etaje, al carei centru dispune de o curte interioara si o sala de primire a oaspetilor, decorata pitoresc cu plante tropicale si mici cascade de apa.

Din punct de vedere culinar, oaspetii se pot lasa rasfatati in restaurantul principal cu diverse bufete tematice sau in unul dintre cele 3 restaurante a la carte ce ofera specialitati steak, internationale, peste si fructe de mare. 4 baruri asigura bauturi racoritoare si o cafeteria pune la dispozitia oaspetilor mici gustari (24h).

Printre alte dotari ale hotelului se numara un coafor, magazine, terminal de Internet, serviciu de spalatorie, serviciu medical, birou de inchiriere masini (contra COST). Programe de divertisment pe tot parcursul zilei si seri cu sport, jocuri si spectacole intregesc oferta hotelului.

Activitati sportive incluse: centru fitness, tenis (cu nocturna), baschet, volei pe plaja, catamaran, windsurf, caiac, snorkeling, scufundari in piscina pentru incepatori.

melia varadero

(742 afisari din care 1 vizite astazi)
Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CARAIBE

More in CARAIBE