UTIL

Lisabona – pleaca TAP PORTUGAL, vine BLUE AIR si IBERIA Express isi baga coada

Lisabona – pleaca TAP PORTUGAL, vine BLUE AIR si IBERIA Express isi baga coada

Lumea aviatiei si a rutele liniilor aeriene este o lume dura si fara sentimente: este un business ce urmareste profitul in primul rand si are o politica de marketing condusa de multe ori dupa sloganul „noi cream piata” – cine vrea sa ne urmeze. Dar sa revenim:

  • Ieri seara, la ora 22, TAP PORTUGAL anunta oficial pe site-ul general, pe site-uri partenere si in social media faptul ca doreste rentabilizarea rutelor operate si pentru aceasta chiar va purcede la taierea unor destinatii ce nu se incadreaza in indicii de rentabilitate stabiliti dupa privatizarea din 2015. Astfel, incepand  cu 27 Martie 2016 urmatoarele destinatii nu vor mai fi in portofoliul TAP PORTUGAL: din Lisabona catre Bogotá/Panama, Gothenburg, Hannover, Zagreb, Budapesta si Bucuresti; din Porto catre Barcelona, Brussels, Roma si Milano.
  • Azi, BLUE AIR mai rapid ca niciodata, pe la ora 14 anunta in social media faptul ca incepand cu Iunie 2016 va introduce 3 zboruri pe saptamana catre Lisabona. Nu pot sa zic decat „bine ai revenit Blue Air” pe aceasta ruta. Am circulat cu ei cu ceva ani in urma pe OTP-LIS si a fost foarte ok. Felicitari pentru miscarea rapida si sa va traiasca ruta cat mai mult, mai ales pentru ca Portugalia este o destinatie WOW 🙂 Momentan ruta si preturile nu sunt incarcate in sistem … asa ca fiti pe faza si stati cu ochii pe www.blueairweb.com .
  • Zilele trecute a aparut stirea, ce intial a trecut cam neobservata, referitoare la faptul ca IBERIA Express va introduce zboruri catre Madrid din Bucuresti incepand cu 20 Iunie 2016. Surpriza cea mai placuta nu este acest lucru (Madrid este deja conectat cu Bucurestiul cu multe companii aeriene) ci faptul ca prin Madrid putem ajunge la Lisabona 🙂 mult mai usor si datorita faptului ca se asigura conexiunea printr-un bilet unic si bagaje ce vor merge pana la destinatie. Astfel, nu va mai fi nevoie sa ridicati bagajele in Madrid si sa faceti un nou check in daca mergeti mai departe. Puteti vedea rutele si preturile companiei AICI.

Dar cine este IBERIA EXPRESS?: Compania a inceput sa opereze pe data de 25 Martie 2012 ca o subsidiara a IBERIA – compania nationala spaniola si i-au fost „facute cadou” rute pe distante scurte si medii, dorindu-se ca aceasta sa fie un „furnizor” de clienti pentru rutele intercontinentale ale companiei mama. In prezent, compania opereaza 20 de avioane Airbus 320 cu o vechime medie a aparatelor de zbor de 12.3 ani.

Cu atatea schimbari, in final toate s-au dovedit a fi de bine … asa ca Happy Travel!

(427 afisari din care 1 vizite astazi)
Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

UTIL

More in UTIL

Blue Air, 24% reducere timp de 24 de ore

Mihai Luca22/07/2020

Wizz Air suspenda zborurile catre 5 tari din cauza restricțiilor

Mihai Luca21/07/2020

Cand vom putea pleca in croaziere din nou?

Mihai Luca25/05/2020

TAROM reia zborurile pe Milano si Roma din 26 Mai 2020

Mihai Luca24/05/2020

JAPONIA – din iulie 2020 am putea calatori cu pana la 50% mai ieftin

Mihai Luca24/05/2020

2019 in meseria de calator

Mihai Luca29/12/2019

2018 – un an hai hui pe meridiane

Mihai Luca30/12/2018

Modificare termen valabilitate pasapoarte

Mihai Luca17/10/2018

Hotel Beethoven Vienna

Mihai Luca31/07/2018