Cum a inceput TravelSmartInfo?

Travelsmartinfo s-a nascut din pasiune. Pasiunea de a calatori, de a cunoaste lumea si de a impartasi experiente de neuitat adunate de prin cele mai indepartate colturi ale lumii. La inceput, Travelsmartinfo a fost un blog de calatorii unde am facut cunoscute locurile minunate pe care le-am vazut in cele peste 95 de tari vizitate pe parcursul a peste 15 ani de calatorii si promovare destinatii turistice.
Numele Travel + Smart + Info este sugestiv pentru scopul initial al proiectului, respectiv: informatii si idei de calatorie despre destinatii originale, pe care oricine le poate vizita chiar avand un buget moderat dar folosit cu intelepciune.

Latest News

    No posts were found.

Top
O noua companie de zbor din Bucuresti: Croatia Airlines - TRAVELSMARTINFO.RO
fade
8693
post-template-default,single,single-post,postid-8693,single-format-standard,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,voyage-ver-2.0,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
TRAVELSMARTINFO.RO / UTIL  / O noua companie de zbor din Bucuresti: Croatia Airlines
4 mart.

O noua companie de zbor din Bucuresti: Croatia Airlines

Intr-o piata deja aglomerata cu Ryanair, Wizz Air si Blue Air, o noua companie isi face loc „sezonier” in Romania: Croatia Airlines. Planurile care includ Bucurestiul fac parte din strategia de dezvoltare a anului 2017. Este bine si asa, sezonier, mai ales ca destinatiile in care se va putea ajunge din Bucuresti sunt printre cele mai populare de pe coasta dalmata.

Cand?

Programul de operare va fi intre 19 Mai 2017 si 13 Octombrie 2017.

Frecventa

Zborurile vor fi operate in fiecare zi de luni, miercuri si vineri.

Destinatii si preturi

  • Bucuresti – Zagreb, zbor direct
  • Bucuresti – Split, Pula, Dubrovnik si Zadar, conexiune prin Zagreb

Preturile pentru bilete dus-intors catre Zagreb incep de la 149 EUR, iar pentru Bucuresti – Split, Pula, Dubrovnik si Zadar (cu stop prin Zagreb) preturile incep de la 179 EUR.

In pret sunt incluse serviciu complet la bord (mancare, bauturi) si bagaj de cala in limita a 23 de kg.

Zborurile vor fi operate cu aeronave Bombardier Dash 8-Q400 care au  76 de locuri la clasa economic.

Program de zbor

Pentru Bucuresti – Zagreb:

  • OU317 / Bucuresti (OTP) 12:10 – 13:15 Zagreb (ZAG)
  • OU316 / Zagreb (ZAG) 08:30 – 11:30 Bucuresti (OTP)

Despre ….

In 2016 Croatia Airlines a transportat peste 2 milioane de pasageri. In 2017 linia aeriana va opera 39 de destinatii din 24 de tari. Flota sa include: 4 aeronave Airbus A319, 2 aeronave A320 si 6  Bombardier Dash 8-Q400. In cursul anului este prevazut de asemenea contractarea in leasing a inca doua  aeronave CRJ cu 100 de locuri.

Biletele se pot rezerva pe www.croatiaairlines.com

Happy travel 🙂 !

Mihai Luca

Nu sunt comentarii

Scrie-ne comentariul tau: