UTIL

Turkish Airlines promoveaza Romania

Turkish Airlines promoveaza Romania

Da, ati citit bine: Turkish Airlines Constanta promoveaza turismul din Dobrogea.

tk 6

tk 4

Biroul regional Turkish Airlines Constanta, condus de directorul general Yigit YALCIN și director comercial SeniyeGunes Tanay, a organizat între 1 și 3 Mai 2015 un info trip de promovare a Dobrogei pentru agenții de turism din Turcia.

tk 5

Au fost prezentate la alegere două programe diferite pentru agenții de turism și presa, în funcție de obiectivele fiecaruia.

Cu sprijinul TURSAB, autoritatea de turism din Turcia, excursia de promovare a avut 11 participanți din diferite agentii de turism din Turcia. Obiectivul principal al participanților la această călătorie a fost crearea de rețele de afaceri pe plan local, in acest sens avand loc o reuniune pe data de 1 Mai cu agenții de turism și hotelieri din Constanta.

In cadrul programelor organizate ei au vizitat atât Riviera românească cat si  Delta Dunării, inclusiv o serie de hoteluri reusind astfel sa se familiarizeze cu aceasta regiune a tarii si pentru ca mai apoi sa poata promova mai usor Romania in Turcia.

tk 8

Reprezentantii TURSAB au declarat că sunt deschisi unei colaborari cu turismul din România, putand sa realizeze o multime de proiecte impreuna, profitabile pentru ambele parti.

tk 7

La acest info trip au participat șase jurnaliști de la publicații diferite din Turcia, acestia avand posibilitatea sa viziteze cele mai frumoase atracții turistice din zona Dobrogei ocazie cu care sa realizeze potentialul urias pe care litoralul romanesc si Delta Dunarii il au in cadrul turismului national.

Turkish Airlines a inaugurat ruta Istanbul-Constanta pe 7 Iunie 2013.

Pentru orarul de vara 2015, frecventa de operare va fi de 4 ori / saptamana. Detalii mai jos:

tk 2

 

 

(300 afisari din care 1 vizite astazi)
Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

UTIL

More in UTIL