Cum a inceput TravelSmartInfo?

Travelsmartinfo s-a nascut din pasiune. Pasiunea de a calatori, de a cunoaste lumea si de a impartasi experiente de neuitat adunate de prin cele mai indepartate colturi ale lumii. La inceput, Travelsmartinfo a fost un blog de calatorii unde am facut cunoscute locurile minunate pe care le-am vazut in cele peste 95 de tari vizitate pe parcursul a peste 15 ani de calatorii si promovare destinatii turistice.
Numele Travel + Smart + Info este sugestiv pentru scopul initial al proiectului, respectiv: informatii si idei de calatorie despre destinatii originale, pe care oricine le poate vizita chiar avand un buget moderat dar folosit cu intelepciune.

Latest News

    No posts were found.

Top
Blue Air: ruta noua Constanta-Milano, operatiuni mutate din Cuneo pe Torino si mancare gratuita pe Madrid si Barcelona – TRAVELSMARTINFO.RO
fade
952
post-template-default,single,single-post,postid-952,single-format-standard,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,voyage-ver-2.0,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
TRAVELSMARTINFO.RO / UTIL  / Blue Air: ruta noua Constanta-Milano, operatiuni mutate din Cuneo pe Torino si mancare gratuita pe Madrid si Barcelona
4 mai

Blue Air: ruta noua Constanta-Milano, operatiuni mutate din Cuneo pe Torino si mancare gratuita pe Madrid si Barcelona

Saptamana trecuta, Blue Air s-a pregatit bine pentru vara care sta sa inceapa. Trei stiri care sunt in folosul consumatorului de servicii aeriene si care vin sa intaresca si sa optimizeze activitatile operationale ale operatorului, detaliate mai jos:

1. Incepand cu 2 mai 2015, noua ruta Constanţa – Milano a fost inaugurata. Ruta Constanţa – Milano este operata cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de miercuri şi sâmbătă, avand următorul program:

Constanta (CND) 12:40 – 14:10 Milano (Bergamo) (BGY)
Milano (Bergamo) (BGY) 08:40 – 12:10 Constanta (CND)

Prima cursa a adus la Constanta o serie de agenti de turism din nordul Italiei pentru a vizita litoralul romanesc, cei de la Blue dorind sa sprijine efortul promotional (si asa redus) de promovare a destinatiilor turistice romanesti. In plus, in perioada mai – iunie cei care zboara pe ruta Constanta – Bergamo vor putea utiliza gratuit serviciul de fast track din aeroportul italian.

Fast Track este un serviciu ce va permite sa ajungeti mult mai repede la avion. Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la intrarea Fast Track din aeroport, dupa ce ati incheiat formalitatile de check-in, sa scanati codul de bare de pe cartea de imbarcare si veti intra pe culoarul special Fast Track, cu acces rapid catre controlul de securitate.

2. Din 25 mai, Blue Air, prima companie de smart flying din România, anunţă mutarea zborurilor directe din Bucureşti şi Bacău pe aeroportul Caselle, aeroport ce se afla la doar 16 km de Torino. Aceasta mutare vine sa eficentizeze operatiunile din Italia, pana acum compania avand baze operationale in doua aeroporturi: Caselle aflat la 110 km de Torino si Cuneo la 16 km.

3. Incepand cu 1 mai 2015, Blue Air va oferi gratuit tuturor pasagerilor care calatoresc pe rutele Bucuresti – Barcelona si Bucuresti – Madrid si retur meniuri calde, proaspete.

Pasagerii vor putea alege intre un platou cald cu pui sau cu vita.

Anuntul Blue Air face parte din masurile luate pentru ameliorarea si cresterea calitatii serviciilor oferite.

In prezent, flota Blue Air va numara 15 avioane pana la sfarsitul verii (inclusiv 737-700 si 737-800), compania estimand un numar de 1.840.000 de pasageri pentru 2015.

Călătoreşte cu Blue Air şi te vei bucura de un zbor confortabil, în deplină siguranţă şi de o experienţă culinară desăvârşită la bord.

Travelsmartinfo

Nu sunt comentarii

Scrie-ne comentariul tau: