Cum a inceput TravelSmartInfo?

Travelsmartinfo s-a nascut din pasiune. Pasiunea de a calatori, de a cunoaste lumea si de a impartasi experiente de neuitat adunate de prin cele mai indepartate colturi ale lumii. La inceput, Travelsmartinfo a fost un blog de calatorii unde am facut cunoscute locurile minunate pe care le-am vazut in cele peste 95 de tari vizitate pe parcursul a peste 15 ani de calatorii si promovare destinatii turistice.
Numele Travel + Smart + Info este sugestiv pentru scopul initial al proiectului, respectiv: informatii si idei de calatorie despre destinatii originale, pe care oricine le poate vizita chiar avand un buget moderat dar folosit cu intelepciune.

Latest News

    No posts were found.

Top
Canada, circuitul estului – TRAVELSMARTINFO.RO
fade
2182
post-template-default,single,single-post,postid-2182,single-format-standard,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,voyage-ver-2.0,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
2 iun.

Canada, circuitul estului

O vacanta in estul Canadei este o experienta deosebita. Travelsmartinfo a inclus acest tur intr-un pachet amplu, alaturi de o croaziera in Alaska. Mai multe detalii despre vizitarea Canadei de est si aceasta croaziera in Alaska, preturi, date de plecare le gasiti AICI sau daca vizitati site ul www.travelsmartinfo.ro . Deci, hai sa vedem despre ce este vorba:

TORONTO

Toronto este o metropola cosmopolita fiind capitala economica a tarii, si este fara indoiala, cel mai “americanizat” oras Canadian. Pentru a vizita si intelege Toronto trebuie sa petreci 4-5 zile acolo, dar cu o buna organizare poti intr-un timp si mai scurt sa simti acest frumos oras Canadian. Un tur panoramic, cu scurte opriri trebuie neaparat sa includa: Cartierul de business, strada Yonge, Forest Hill, Chinatown, Piata St. Lawrence, Primaria Veche si Noua, Cladirea Parlamentului si Universitatea. Daca iti place la inaltime, poti urca in turnul televiziunii CN Tower situat la 553 m inaltime, de unde vei avea o frumoasa priveliste asupra intregii regiuni. De asemenea, nu este de ratat o croaziera pe Lacul Ontario.

canada est 1

 NIAGARA

Canada fara Niagara?! Asa ceva nu se poate. Se spune ca Niagara din partea Canadiana este mai ”frumoasa” decat cea Americana 🙂 Drumul spre Niagara strabate peisajele deosebite din regiunea Fingerlakes, o mare zona viticola a tarii. Cascada Niagara, considerata de multi o spectaculoasa minune naturala, impresioneaza prin forta sa datorata caderii de apa de la 53 m inaltime si prin debitul sau impresionant, care ajunge in timpul verii, la 2800 mc/sec. Excursia la Niagara poate include o plimbare cu vaporasul care te va duce pana aproape de ”miezul” cascadei, prilej cu care vei trai o experienta inedita trecand “pe sub cascada”, simtand astfel puterea naturii. La Niagara poti urca in Skylon Tower pentru o vedere panoramica asupra cascadei.

canada est 2

KINGSTON

Kingston este poreclit „Orasul de calcar”, renume datorat cladirilor de patrimoniu, la constructia carora s-a folosit calcar extras din proximitatea localitatii. Prima denumire a teritoriului a fost Cataraqui sau „Orașul Regelui” in 1787, in onoarea regelui George al III-a. Numele a fost scurtat la Kingston, in 1788.

Kingston a fost ales prima capitala a Canadei unite intre anii 1841 – 1844. Orasul a fost considerat prea mic si lipsit de dotari, precum si locatia sa ce parea vulnerabila la atacul american astfel ca s-a decis mutarea capitalei in Montreal,Toronto si Ottawa in 1857.

Aici vei putea face o croaziera de o ora si jumatate in zona cunoscuta drept cele 1000 de insule. Peisajele minunate si casele de vis iti vor incanta privirea.

canada est 3

 MONTREAL

Montreal este al 3-lea cel mai mare oras din lume in care se vorbeste limba franceza. Orasul are un puternic parfum si aspect european si de multe ori chiar uiti ca esti in Canada. Aici este foarte bine sa faci plimbari pe jos pentru a observa contrastul dintre orasul vechi, cu stradute inguste si orasul modern cu cladiri impresionante. Vei putea vedea: Piata Jacques Cartier; Biserica Notre Dame – cladire construita in anul 1829 in stil neogotic, cunoscuta si sub denumirea de “capela nuntilor”, aici casatorindu-se in 1994 si Celine Dion; Mount Royal, zona rezidentiala cu un frumos parc cu numeroase puncte de belvedere de unde se poate admira frumoasa panorama a orasului; Universitatea McGill, Stadionul Olimpic si vechiul port. Nu poate lipsi unei vizite in Montreal explorarea Underground City, realizat in scopul protejarii impotriva temperaturilor scazute ce se inregistreaza iarna, cu peste 32 km de tuneluri si care gazduiesc centre comerciale, hoteluri, banci si muzee, dar si statii de metrou si autobuze.

canada est 4

QUEBEC

Quebec, orasul romantic ce a stiut cum sa conserve cultura francofona si spiritul european a devenit unul dintre cele mai indragite orase din Canada. Asezat pe un promontoriu, pe malul raului Saint Lawrence, cel dintai asezamant francez de pe continentul nord-american, Quebecul, considerat a fi inima Canadei franceze, este un oras istoric, de un sarm aparte, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Aici poti vizita orasul vechi cu zidurile fortificate, singurele din America de Nord, Cartierul Latin, Catedrala Notre – Dame de Quebec, Primaria, Place D’Armes si Palatul Regal.

canada est 5

OTTAWA

Capitala Canadei, situata la granita Quebecului si confluentei raurilor Outaouais, Rideau si Gatineau, renumita pentru frumusetea ei naturala conferita de Canalul Rideau, iesind astfel din tiparele metropolelor nord americane aglomerate. Chiar daca este un oras bilingv (engleza si franceza), un conglomerat de culturi si natiuni diferite, capitala Canadei are un pronuntat caracter britanic, avand numeroase cladiri construite in stil victorian, fapt pentru care este denumita si “sora mai tanara a Londrei”. Capitala Canadei isi datoreaza numele unui trib de indieni care a adoptat o atitudine pacifista atunci cand “albii” au ajuns in aceasta parte a lumii, motiv pentru care a fost poreclit de restul triburilor indiene „Ottawa”, adica „cei care fac negot cu strainii”. Cu toate ca a trecut ceva timp, nimeni nu i-a uitat pe primii locuitori ai arealului actualei capitale, datorita carora a luat nastere orasul. Aici poti vedea: Dealul Parlamentului, cladirea Parlamentului, Curtea Suprema, resedinta Primului Ministru – Laurier House, Primaria – Rideau Hall, Monetaria Regala, strada Sparks si alte cladiri istorice

canada est 6

Un tur in estul Canadei va fi pentru orice turist o experienta originala si inedita. Daca acest tur il vei amplifica cu o croaziera in Alaska, experienta va fi extraordinara.

Travelsmartinfo a inclus acest tur intr-un pachet amplu, alaturi de o croaziera in Alaska. Mai multe detalii despre vizitarea Canadei de est si aceasta croaziera in Alaska, preturi, date de plecare le gasiti AICI sau daca vizitati site ul WWW.TRAVELSMARTINFO.RO .

Travelsmartinfo

Nu sunt comentarii

Scrie-ne comentariul tau: