Cum a inceput TravelSmartInfo?

Travelsmartinfo s-a nascut din pasiune. Pasiunea de a calatori, de a cunoaste lumea si de a impartasi experiente de neuitat adunate de prin cele mai indepartate colturi ale lumii. La inceput, Travelsmartinfo a fost un blog de calatorii unde am facut cunoscute locurile minunate pe care le-am vazut in cele peste 147 de tari vizitate pe parcursul a peste 25 ani de calatorii si promovare destinatii turistice.
Numele Travel + Smart + Info este sugestiv pentru scopul initial al proiectului, respectiv: informatii si idei de calatorie despre destinatii originale, pe care oricine le poate vizita chiar avand un buget moderat dar folosit cu intelepciune.
Top
Despre noi - TRAVELSMARTINFO.RO
fade
16735
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-16735,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,modula-best-grid-gallery,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-light-header,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Povestea noastra

Cum a inceput TravelSmartInfo?

Travelsmartinfo s-a nascut din pasiune. Pasiunea de a calatori, de a cunoaste lumea si de a impartasi experiente de neuitat adunate de prin cele mai indepartate colturi ale lumii. La inceput, Travelsmartinfo a fost un blog de calatorii unde am facut cunoscute locurile minunate pe care le-am vazut in cele peste 105 de tari vizitate pe parcursul a peste 15 ani de calatorii si promovare a destinatiilor turistice.

Numele Travel + Smart + Info este sugestiv pentru scopul initial al proiectului, respectiv: informatii si idei de calatorie despre destinatii originale, pe care oricine le poate vizita chiar avand un buget moderat dar folosit cu intelepciune.

Agentia de turism turoperatoare TravelSmartInfo

Dupa ce am dovedit ca se poate ajunge din Noua Zeelanda in Hawaii, calatorind in conditii de lux dar cu un buget folosit eficient, din ce in ce mai multi pasionati de calatorii care urmareau experientele impartasite doreau sa participe efectiv la ele. De aici, pana la infiintarea agentiei turoperatoare Travelsmartinfo a mai fost un pas. Un pas facut in 2018.

DE CE sa calatoresti cu Travelsmartinfo?

Avand un bagaj de calatorii si experiente personale traite pe viu in peste 95 de tari, am vazut multe locuri si am invatat despre traditiile si obiceiurile bastinasilor. Am experimentat meniurile traditionale din locurile vizitate dar am incercat si lucruri care pareau iesite din comun. Am calatorit cu toate mijloacelor de transport.  Am vizitat si am fost cazat in toate condiţiile, am inspectat si am stat in sute de hoteluri, pensiuni, resorturi … si ne-a placut. Nu exista un loc pe aceasta planeta, in care sa regret ca am fost.

Toata acesta experienta o oferim acum clientilor nostri, pe care ne place sa-i consideram in fiecare proiect – parteneri de calatorie. 

Cream programe pentru tine

Fiecare persoana este speciala, cu dorinte si vise individuale. Avand experientele acumulate din locurile vizitate si colaborarea directa, fara intermediari, cu cei peste 120 de parteneri locali alesi pe criterii de calitate si siguranta, putem face ca fiecare proiect de vacanta sa devina unul special si individual.

 

Calitate 

Deoarece fiecare vacanta trebuie sa ramana unica, alegem cu grija acele trasee, experiente pe care le propunem, cazari si mijloace de transport astfel incat sa te simti pe deplin rasfatat iar timpul petrecut la destinatie sa fie presarat cu momente la care putini au acces.

 

Transparenta

Oferim servicii si tarife transparente, fara surprize la destinatie. In cadrul fiecarui pachet este specificat ceea ce este inclus iar acolo unde unele experiente pot fi optionale, ele sunt discutate individual cu turistii nostri fiind apoi descrise si specificate in program.

Profesionalism

Am dovedit ca putem putem face ca visul de a vedea lumea, in conditii de siguranta si calitate, sa devina realitate. Avem peste 120 de parteneri locali in 75 de tari alesi in baza valorilor care ne definesc: calitate, originalitate si flexibilitate. Negociem serviciile cu partenerii nostri si cu majoritatea hotelurilor, direct, fara intermediari.

 

Flexibilitate

Travelsmartinfo este dedicata serviciilor personalizate si ne creem propriile programe in colaborare cu parteneri locali din peste 75 de tari. Aceasta independenta ne permite sa transformam orice destinatie pe care ti-o doresti intr-un proiect personalizat cu amintiri de neuitat.

 

Siguranta

Oferim experiente unice in cele mai indepartate colturi ale lumii dar fara a face rabat de la siguranta. Avem contracte de asigurare de calatorie incheiate cu cele mai mari companii din domeniul asigurarilor iar recomandarile noastre ofera posibilitatea turistului de a alege transparent ceea ce i se potriveste fiecarei calatorii. In plus, acordam asistenta telefonica si pe email non-stop pentru a rezolva orice situatie neprevazuta.

Contacteaza-ne:

Daca ai intrebari sau doresti o rezervare la unul dintre programele noastre, ne poti contacta utilizand formularul de mai jos: