Cum a inceput TravelSmartInfo?

Travelsmartinfo s-a nascut din pasiune. Pasiunea de a calatori, de a cunoaste lumea si de a impartasi experiente de neuitat adunate de prin cele mai indepartate colturi ale lumii. La inceput, Travelsmartinfo a fost un blog de calatorii unde am facut cunoscute locurile minunate pe care le-am vazut in cele peste 95 de tari vizitate pe parcursul a peste 15 ani de calatorii si promovare destinatii turistice.
Numele Travel + Smart + Info este sugestiv pentru scopul initial al proiectului, respectiv: informatii si idei de calatorie despre destinatii originale, pe care oricine le poate vizita chiar avand un buget moderat dar folosit cu intelepciune.

Latest News

    No posts were found.

Top
Oferta TAP PORTUGAL – Miami 515 eur, Rio de Janeiro 566 eur – TRAVELSMARTINFO.RO
fade
5947
post-template-default,single,single-post,postid-5947,single-format-standard,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,voyage-ver-2.0,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
TRAVELSMARTINFO.RO / Uncategorized  / Oferta TAP PORTUGAL – Miami 515 eur, Rio de Janeiro 566 eur
11 nov.

Oferta TAP PORTUGAL – Miami 515 eur, Rio de Janeiro 566 eur

TAP PORTUGAL vine cu o noua promotie cu plecare din Bucuresti catre destinatii wow …. America de Nord, Centrala si de SudDestinatiile, pretul de pornire, perioada de calatorie si de vanzare pentru oferta Tap Portugal, mai jos.

Pentru Miami, New York, Rio de Janeiro si Sao Paolo – ofertele sunt “best deal on the market”.

TAP 4

Toate tarifele sunt sunt disponibile in limita disponibilitatii zborurilor.

Fiind destinatii „indepartate”, trebuie sa stiti ca pentru destinatiile lung si mediu curier pentru care nu exista conexiune in aceeasi zi,TAP PORTUGAL ofera serviciile de cazare si transfer in Lisabona, in mod gratuit, in cadrul programului “Bom Diacu detalii mai jos:

–              Numai pentru rezervari individuale  (nu si pentru grupuri)

–              Numai pentru bilete emise in baza tarifelor publicate (tarifele de tour operator sunt excluse din program)

–              1 noapte cazare la Lisabona cu mic dejun inclus in hotel de  3 sau 4 *

–              Transfer intre aeroport-hotel-aeroport

Happy travel! 🙂

Mihai Luca

Nu sunt comentarii

Scrie-ne comentariul tau: