Cum a inceput TravelSmartInfo?

Travelsmartinfo s-a nascut din pasiune. Pasiunea de a calatori, de a cunoaste lumea si de a impartasi experiente de neuitat adunate de prin cele mai indepartate colturi ale lumii. La inceput, Travelsmartinfo a fost un blog de calatorii unde am facut cunoscute locurile minunate pe care le-am vazut in cele peste 95 de tari vizitate pe parcursul a peste 15 ani de calatorii si promovare destinatii turistice.
Numele Travel + Smart + Info este sugestiv pentru scopul initial al proiectului, respectiv: informatii si idei de calatorie despre destinatii originale, pe care oricine le poate vizita chiar avand un buget moderat dar folosit cu intelepciune.

Latest News

    No posts were found.

Top
Palma de Mallorca - evita cursele charter - TRAVELSMARTINFO.RO
fade
15
post-template-default,single,single-post,postid-15,single-format-standard,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,voyage-ver-2.0,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
TRAVELSMARTINFO.RO / UTIL  / Palma de Mallorca – evita cursele charter
2 mart.

Palma de Mallorca – evita cursele charter

mallorca 4PALMA DE MALLORCA. De ce NU as merge cu o cursa charter?!

DSC_0589DSC_0548

De ce nu as folosi o cursa charter de la o agentie de turism pentru a ajunge in Mallorca? Simplu, pretul exorbitant! aproape 400 EUR costul biletului de avion charter pentru vara 2015! Ati citit bine: 400EUR! Daca mai pui ceva, ajungi la Tokyo sau New York! Si te mai si intorci!

Pe aceeasi ruta, daca eviti cursele charter poti calatori cu Lufthansa sau AirBerlin la mai putin de 200 EUR, deci cu pana la 200 EUR mai ieftin.

Daca esti o familie de 3 persoane, economia este bunicica: 3 x 200 EUR = 600 EUR/familie.

Merita sa schimbi avionul in unul din orasele Munchen, Berlin, Zurich si sa stai 1-2 ore pentru 600 EUR? Eu zic ca DA.

Personal, am fost cu AIRBERLIN si sunt foarte tari.

Daca te gandesti la o vacanta in Mallorca in vara 2015 roaga-i pe cei de la agentie sa-ti oferteze doar hotelul si avionul cumpara-l separat de pe internet, WWW.MOMONDO.RO fiind foarte bun acest sens.

Mai jos o simulare de zbor pentru Iunie pe ruta Bucuresti-Palma cu preturi exacte. Preturi bune sunt si pentru Iulie si August, iar daca sunt luate din timp devin si mai bune.

Mallorca 1mallorca 3Palma bilet

Mihai Luca

Nu sunt comentarii

Scrie-ne comentariul tau: