Cum a inceput TravelSmartInfo?

Travelsmartinfo s-a nascut din pasiune. Pasiunea de a calatori, de a cunoaste lumea si de a impartasi experiente de neuitat adunate de prin cele mai indepartate colturi ale lumii. La inceput, Travelsmartinfo a fost un blog de calatorii unde am facut cunoscute locurile minunate pe care le-am vazut in cele peste 95 de tari vizitate pe parcursul a peste 15 ani de calatorii si promovare destinatii turistice.
Numele Travel + Smart + Info este sugestiv pentru scopul initial al proiectului, respectiv: informatii si idei de calatorie despre destinatii originale, pe care oricine le poate vizita chiar avand un buget moderat dar folosit cu intelepciune.

Latest News

  No posts were found.

Top
Viza pentru Sri Lanka – TRAVELSMARTINFO.RO
fade
6504
post-template-default,single,single-post,postid-6504,single-format-standard,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,voyage-ver-2.0,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
22 dec.

Viza pentru Sri Lanka

Pentru a intra pe teritoriul Republicii Socialiste Sri Lanka, este nevoie de viza. Autoritatile sri lankeze recunosc atat pasapoartele temporare cat si cele ordinare dar trebuie sa va asigurati ca perioada lor de valabilitate este de minim 6 luni de la data la care intrati in tara. Modurile prin care se poate obtine viza, sunt:


 1. Online, prin accesarea site-ul www.eta.gov.lk . Obtinerea online a vizei este valabila incepand cu data de 1 Ianuarie 2012. Taxa este de 30 USD si se plateste online.  Pentru o perioada de sedere de pana la 2 zile, taxa este 0. Viza turistica (cu 1 sau multiple intrări) este valabila pentru o perioada de maxim 30 de zile, cu posibilitatea de a fi prelungita la Departamentul pentru Imigrari din Colombo.

 2. Direct pe aeroporturi si porturi, fara a fi solicitate documente speciale. Taxele de viza pentru posesorii de pasapoarte romanești la data de 6 aprilie 2015, sunt urmatoarele:
 • Viza de tranzit cu o intrare, valabila 2 zile – gratis
 • Viza de tranzit (perioada de valabilitate de peste 3 zile) – 35 USD
 • Viza turistica (cu 1 sau multiple intrari), valabila pană la 30 zile – 35 USD
 • Viza de afaceri (cu 1 sau multiple intrari), valabilă pana la 30 zile – 35 USD
 • Vizele de scurtă sedere pentru posesorii de pasapoarte diplomatice se acorda gratis.
 1. De la una din Ambasadele Sri Lanka din strainatate. In Romania, Sri Lanka nu are ambasada sau consulat, fiind reprezentata de catre Ambasada Sri Lanka din Varsovia:
 • Datele de contact ale Cancelariei sunt:
 • Adresa: 02-737 Varşovia, ul. Niedzwiedzia 2C
 • Telefon: (0048-22) 853 88 96; 853 88 97
 • Fax: (0048-22) 843 53 48
 • E-mail: mission@srilankaembassy.com.pl
 • Website: www.srilankaembassy.com.pl
 • Program de lucru: luni – vineri  08.30 – 16.30
 • Secţia consulară: 09.00 – 13.00
Mihai Luca

Nu sunt comentarii

Scrie-ne comentariul tau: