Cum a inceput TravelSmartInfo?

Travelsmartinfo s-a nascut din pasiune. Pasiunea de a calatori, de a cunoaste lumea si de a impartasi experiente de neuitat adunate de prin cele mai indepartate colturi ale lumii. La inceput, Travelsmartinfo a fost un blog de calatorii unde am facut cunoscute locurile minunate pe care le-am vazut in cele peste 95 de tari vizitate pe parcursul a peste 15 ani de calatorii si promovare destinatii turistice.
Numele Travel + Smart + Info este sugestiv pentru scopul initial al proiectului, respectiv: informatii si idei de calatorie despre destinatii originale, pe care oricine le poate vizita chiar avand un buget moderat dar folosit cu intelepciune.

Latest News

    No posts were found.

Top
Wizz Air 1+1 gratis
fade
1652
post-template-default,single,single-post,postid-1652,single-format-standard,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,voyage-ver-2.0,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
19 mai

Wizz Air 1+1 gratis

Compania aeriană low cost Wizz Air a lansat AZI  o promotie de tipul 1+1 gratis, prima de acest gen din România pentru operatorul aerian. Oferta vine în contextul une concurențe tot mai crescute în domeniu.

Astfel, doar pentru călătoriile rezervate astăzi, 19 mai, clienţii pot cumpăra două bilete, plătind doar unul singur. Promoţia este valabilă de la ora 00.00 la 24.00 iar biletele trebuie achizionate în cadrul aceleiaşi rezervări. Numărul maxim de bilete per rezervare este de şase, din care trei gratuite. Dacă sunt achiziţionate trei bilete spre exemplu, doar unul este gratuit.

In cadrul promoției nu veţi plăti costul biletului, inclusiv taxe sau alte costuri obligatorii şi bagajul mic de cabină  (dar se exclude taxa de administrare) pentru locul gratuit.

Rezervarea o puteti face aici.

Mihai Luca

Nu sunt comentarii

Scrie-ne comentariul tau: