Cum a inceput TravelSmartInfo?

Travelsmartinfo s-a nascut din pasiune. Pasiunea de a calatori, de a cunoaste lumea si de a impartasi experiente de neuitat adunate de prin cele mai indepartate colturi ale lumii. La inceput, Travelsmartinfo a fost un blog de calatorii unde am facut cunoscute locurile minunate pe care le-am vazut in cele peste 95 de tari vizitate pe parcursul a peste 15 ani de calatorii si promovare destinatii turistice.
Numele Travel + Smart + Info este sugestiv pentru scopul initial al proiectului, respectiv: informatii si idei de calatorie despre destinatii originale, pe care oricine le poate vizita chiar avand un buget moderat dar folosit cu intelepciune.

Latest News

    No posts were found.

Top
Wizz Air leaga Clujul de Dubai - TRAVELSMARTINFO.RO
fade
2272
post-template-default,single,single-post,postid-2272,single-format-standard,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,voyage-ver-2.0,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
TRAVELSMARTINFO.RO / UTIL  / Wizz Air leaga Clujul de Dubai
4 iun.

Wizz Air leaga Clujul de Dubai

Wizz Air va zbura la Dubai din Cluj, bilete puse în vânzare de la 269 lei / segment.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă, joi, o nouă rută de la baza sa din Cluj-Napoca. Începând din 19 decembrie, Wizz Air va opera două zboruri pe săptămână, marţea şi sâmbăta, din Cluj-Napoca către Dubai World Central Airport. Wizz Air a fost prima companie aeriană europeană low-cost ce a operat în Dubai şi primul client al aeroportului Dubai World Central, în 2013. Aeroportul a fost conceput pentru a deveni principalul centru de aviaţie din regiune şi este prognozat să devină unul dintre cele mai tranzitate aeroporturi din lume în următorii zece ani.

’’Noua rută consolidează oferta noastră de destinaţii de vacanţă populare pentru clienţii din Transilvania. Decizia de a creşte oferta de servicii către Dubai din România vine ca urmare a rezultatelor bune de care ne-am bucurat cu ruta Bucureşti-Dubai’’, a declarat Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt al Wizz Air.

Succes la booking!

wizzair 2

 

Travelsmartinfo

Nu sunt comentarii

Scrie-ne comentariul tau: